Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

VVG valdyba patvirtino XI kvietimą

Kovo 3 d. vyko VVG projektų atrankos komiteto ir valdybos posėdžiai. Projektų atrankos komitetas patvirtino IX kvietimo veiklos srities "Parama verslui plėtoti" abu gautus projektus ir juos perduoda į kitą vertinimo etapą.

Valdybos posėdyje patvirtinti XI kvietimo dokumentai, finansinis planas, diskutuota apie sumanų kaimą, patvirtinta visuotinio narių susirinkimo data.

Per XI kvietimą bus renkamos vietos projektų paraiškos pagal "Parama verslui plėtoti" veiklos sritį (kodas EURI-19.2-6.4), nes šioje veiklos srityje yra laivas lėšų likutis - 53 994,00 Eur (plačiau - spausti čia).

Taip pat valdyba aptarė "Sumanaus kaimo" tematiką. Naujo laikotarpio Kaimo strateginiame plane atsiras inovacija ir uždavinys vietos veiklos grupėms kurti savo teritorijoje sumanius kaimus. Kas tai yra? - ES dalijasi šalių patirtimi (susipažinti - spausti čia). VVG strategijos administravimo vadovė Raimonda Stankevičiūtė-Vilimienė pateikė valdybai pasirinkti iš 5 sumanių kaimų temų vieną, kurioje galėtų aktyviau dirbti VVG specialistai. Rokiškio  VVG pasirinko įtraukios vietos infrastruktūros ir paslaugų tematiką.

Valdyba patvirtino visuotinio ataskaitinio narių susirinkimo datą - balandžio 22-oji diena.  

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai