Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

VVG savanorė prisiekė tarnauti Lietuvai

 

Rokiškio rajono vietos veiklos grupės savanorė Martyna Povilavičiūtė spalio 9 d. drauge su 160 karių Lietuvos kariuomenės Generolo Adolfo Ramanausko kovinio rengimo centre prisiekė ištikimai tarnauti Lietuvos Respublikai, negailėdama jėgų ir gyvybės ginti Lietuvos valstybę, jos laisvę ir nepriklausomybę.

 

Nuotraukoje Lietuvos kariuomenės jaunesnioji eilinė Martyna su močiute Brone ir dėde Vytauru. R.Stankevičiūtės-Vilimienės foto.

Martyna drauge su kitais nuolatinės privalomosios pradinės karo tarnybos savanoriais tarnybą kariuomenėje pradėjo prieš tris savaites. Martyna, jau praėjusi pirmųjų bazinio kario kursų išmėginimus, patvirtino, kad tarnybos užduotys, tvarka, teorinio ir fizinio pasirengimo programa - jai nėra sunkūs. Juokėsi, kad būdama tarp karių savo fizine išvaizda viena mažiausių ir smulkiausių, bet fizinius išbandymus pakelianti, ji jau gavo linksmą pravardę mažasis Halkas. Taip pat prisipažino, kad jau pajuto tą poetišką jausmą - namų ilgesį.

Po bazinio parengimo kurso, nuolatinės privalomosios pradinės karo tarnybos kariai specializuosis ir atliks tarnybą kartu su profesinės karo tarnybos kariais.

 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai