Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

VVG pateikė strategijos keitimus

VVG, sulaukusi papildomo finansavimo pereinamam laikotarpiui, papildė naujais lėšų krepšeliais "Rokiškio kaimo strategijos 2014-2020" privataus verslo veiklos sritis. Keitimas pateiktas agentūrai suderinti. Papildomą finansavimą dar teks apginti ir Žemės ūkio ministerijos projektų atrankos komitete. Su papildomomis lėšomis strategijos apimtis padidėjo iki 2 mln. 532 tūkst. 680 Eur, dviem metais prasitęsia ir strategijos įgyvendinimo laikas iki 2025 m. rugsėjo 1 d.

 

Pasak strategijos vadovės Raimondos Stankevičiūtės-Vilimienės, privataus verslo priemonė turėjo didžiausią konkurenciją, todėl akivaizdu, kad gautas finansavimas šių iniciatyvų pareiškėjų yra labiausiai laukiamas. VVG inicijuojamame strategijos keitime į verslo pradžią pridedamos pereinamojo laikotarpio fondo lėšos - per 141,9 tūkst. Eur,  o į verslo plėtrą EURI fondo - beveik 121,8 tūkst. Eur.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai