Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

VVG koregavo strategiją: keitėsi bendradarbiavimo priemonė

VVG pateikė siūlymą ir sulaukė Nacionalinės mokėjimo agentūros pritarimo pakeisti strategijos "Bendradarbiavimo" priemonės veiklos sritį iš trumpųjų tiekimo grandinių į bendradarbiavimą turizmo srityje. Tai svarbiausias strategijos keitimo motyvas, nes VVG 2021 m. pavasario pradžioje rengs VII vietos projektų paraiškų surinkimo etapą, kurio metu bus kviečiama teikti paraiškas pagaal 3 priemones: NVO socialinio verslo, bendradarbiavimo ir Ūkio ir verslo prlėtros veiklos sritį "Parama verslui plėtoti".

Taip pat VPS keitimas buvo reikalingas papildyti Strategijos vietos projektų krepšelį papildomais beveik 42,5 tūkst. Eur, kuriuos per tarpinį strategijos vertinimą VVG apgynė ir gavo iš vertinimo rezervo. Šios lėšos paskirtos veiklos sričiai "Parama verslui pradėti", kurioje po V-ojo kvietimo buvo sudarytas rezervinių projektų sąrašas (t.y. projektai, kurie yra pakankamai kokybiški ir galintys kurti naudą teritorijai, bet jiems neužteko kvietimo lėšų).

Išsamiau susipažinti su keitimo punktais galima rokiskiovvg.lt strategijos rubrikoje ir reklaminiame skydelyje (spausti čia).

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai