Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Vidmantas Kanopa: noriu susitikti su bendruomenių lyderiais

Antrajame rinkimų ture, kuris vyko spalio 25 d. paaiškėjo, kad iš dviejų VVG narių šikart Seimo nario mandatą Sėlos rytinės rinkimų apygardos rinkėjai patikėjo Vidmantui Kanopai. Jis yra ilgametis Rokiškio rajono VV-gistas, ir būdamas įtakingas visuomenės veikėjas žemės ūkio srityje (yra buvęs Žemės ūkio ministerijos valstybės sekretorius) buvo tarpininkas tarp aukštos valdžios ir kaimo viešųjų iniciatyvų kūrėjų.

Vidmantas Kanopa nuoširdžiai dėkoja visiems rinkėjams, tikisi, kad tarp jų buvo nemažai kaimo nevyriausybininkų. Sakė, jog jaučia didelį atsakomybės pliupsnį ir nemažesnį pasiryžimą pateisinti į jį sudėtus rinkėjų lūkesčius.

V.Kanopa tvirtino norįs susitikti su krašto nevyriausybininkais, išgirsti juos ir susidėlioti spręstinas problemas.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai