Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Valdybos sprendimas - visi gauti projektai vertingi

Balandžio 10 d. vykęs vietos veiklos grupės XVI kvietimo projektų atrankos komiteto posėdis patvirtino visus šiame kvietime gautus ir naudos/kokybės vertinimo etapą praėjusius projektus, tačiau ne visiems užtenka strategijoje turimų lėšų.

M. Ulevičienės foto. VVG PAK svarstė 6 XVI kvietimo projektus

Per XVI projektų surinkimo etapą VVG sulaukė 7 verslo pradžios projektų. Tiesa, vienas pareiškėjas savo projekto atsisakė, todėl naudos ir kokybės vertinimo etapui buvo pateikti 6 projektai.

Projektų atrankos posėdžio dalyviai patvirtino vertintojų išvadą, kad visi projektai yra vertingi ir atitinką strategijos priemonės dvasią. Tačiau susiklostė tokia situacija, kad ne visiems projektams užtenka strategijoje turimų lėšų. Todėl šiame posėdyje VVG valdybos nariai priėmė sprendimus perkelti į kitą vertinimo etapą tris daugiausiai balų surinkusius projektus, o kitus tris įrašyti į rezervinį projektų sąrašą. 

Komentuodama situaciją VPS administravimo vadovė Raimonda Stankevičiūtė-Vilimienė pabrėžė, kad VVG turi informacijos, jog Žemės ūkio ministerija turi KPP programinių lėšų likučių, kuriuos nukreips rezerviniuose sąrašuose esantiems projektams. Todėl šiuo atveju greičiausiai pasiteisins sportininkų posakis: laimi dalyvaujantys, -sakė strategijos vadovė.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai