Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Valdyboje apie naują strategiją

Rugsėjo 29 d. VVG valdyba patvirtino naujos kaimo strategijos rengimo planą, taip pat apklausos anketą ir darbo grupes.

Naujai strategijai parengti 2022-08-10 NMA patvirtino Rokiškio rajono vietos veiklos grupės parengiamosios paramos projektą ir skyrė 20 tūkst. Eur finansavimą. Žemės ūkio ministerija dar neturi atsakymo, iki kada turi būti pateikta strategija - aišku tik, kad kitų metų pavasarį, akcentavo VVG pirmininkė ir naujosios strategijos vadovė Milda Ulevičienė.

Anot M.Ulevičienės, teks visiems suremti pečius ir rimtai padirbėti (su planu galite susipažinti čia). VVG valdyba patvirtino keturias strategijos rengimo grupes: ekonomikos; socialinių ir sveikatos klausimų; viešųjų paslaugų perdavimo politikos; kultūros, švietimo ir užimtumo. Darbo grupės bus atviros visiems VVG nariams, apie jų posėdžius bus teikiama informacija. 
VVG valdyba taip pat išklausė finansininko Valentino Morkūno pranešimo dėl 2023 m. finansinio plano, darbuotojų ataskaitų. Nemažai dėmesio buvo skirta dabartinės strategijos įgyvendinimo situacijai, kuri yra optimistinė. "Bet kol projektai nėra baigti įgyvendinti, situacija gali iškelti dar ne vieną iššūkį", -sakė strategijos vadovė Raimonda Stankevičiūtė-Vilimienė.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai