Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Sudaryta darbo grupė dėl bendruomenių pasiūlymų

2020-01-20 Rokiškio rajono savivaldybės meras, iš Rokiškio rajono vietos veiklos grupės gavęs bendruomenių pasiūlymus, išleido patvarkį dėl darbo grupės sudarymo. 

Jei bendruomenės turi kokių nors pasiūlymų, ar pageidavimų, neįtrauktų į pasiūlymų merui sąrašą, galite kreiptis asmeniškai į kiekvieną komisijos narį. 

Darbo grupė, kuriai vadovauja Rokiškio kaimiškosios seniūnijos seniūnė Dalia Janulienė, svarstys ir spręs klausimus dėl bendruomenių pasiūlymų, minint Bendruomeninių organizacijų, veikiančių Rokiškio rajono savivaldybės teritorijoje, metus.

Darbo grupės nariais taip pat paskirti VVG nariai - Rokiškio rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Valerijus Rancevas, Rokiškio rajono vietos veiklos grupės pirmininkė Raimonda Stankevičiūtė - Vilimienė, Juodupės miestelio bendruomenės pirmininkas, tarybos narys Zenonas Viduolis. 

Bendruomenių pasiūlymai merui.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai