Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Socialinio plakato konkurso nugalėtojams – saldūs prizai

Rokiškio r. VVG iniciatyva surengto socialinio plakato „Stop epidemija“ konkurso nugalėtojams įteikti saldūs prizai. Tai – konkurso rėmėjos,  kavinės „Pupelė“ iškepti tortai.

Jaunųjų autorių grupėje, nuo 7 iki 13 metų geriausiu darbu pripažintas Aistės Deveikytės piešinys. Ji lanko VšĮ Rokiškio jaunimo centre dailės studijas. Aistė pasakojo, kad koronavirusas jai asocijavosi su kiaule, kuri viską iš eilės ryja. Todėl ir nupiešė ją, apžiojusią žemės rutulį.

Aistė Deveikytė virusą palygino su kiaule. Foto A.Baltuškaitė

Vyresniųjų autorių grupėje (14 -20 metų) autoritetinga dailininkų komisija  prizą skyrė Juodupės gimnazijos moksleivei Ramintai Kviliūnaitei, kuri gimnazijoje lanko piešimo būrelį.  Jos plakate nupieštas sugniaužtas kumštis, kuris tarsi simbolizuoja, kad epidemiją galima sustabdyti tik visiems susitelkus, susispaudus į kumštį.

Raminta Kviliūnaitė mano, kad virusą galima nugalėti tik susitelkus visiemms kartu. Foto A.Baltuškaitė.

Socialinio plakato konkurso autorių darbai yra eksponuojami Rokiškio savivaldybės fojė. Konkurso partneriai : VšĮ Rokiškio jaunimo centras ir Rokiškio rajono savivaldybė.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai