Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Šešioliktas kvietimas pažadino pareiškėjus

Per šešioliktą projektų surinkimo etapą "Rokiškio kaimo strategijai 2014-2020" įgyvendinti Rokiškio rajono vietos veiklos grupė sulaukė septynių paraiškų. Kvietimas buvo skelbiamas "Ūkio ir verslo plėtros" priemonės veiklos sričiai "Parama verslui pradėti".

Bendras pareiškėjų lėšų poreikis yra beveik 450 tūkst Eur. Kvietimui VVG teturėjo beveik 93,5 tūkst Eur, bet dar turi 121 tūkst. Eur rezervą. 

 

Šiuo metu pradėtas projektų naudos ir kokybės vertinimo etapas. Pasak strategijos vadovės Raimondos Stankevičiūtės-Vilimienė, konkurencija dėl paramos lėšų didelė, bet  jau aišku, kad kai kurie projektai joje nedalyvaus, nes atkris dėl neišpildytų sąlygų.

Tačiau ji taip pat padrąsino, kad nusivilti nereikia, nes kuo daugiau žmonės pratinasi prie programos teikdami kad ir neperspektyvius projektus, tuo daugiau įgija žinių ir kompetencijų. Ypač tai svarbu dabar prieš naujos strategijos startą - šių metų vasaros pabaigoje. Naujojoje strategijoje taip pat yra suformuotas privataus verslo priemonės krepšelis, jam skirta iš viso 700 tūkst. Eur. 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai