Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Rokiškis jungiasi prie Ukrainos palaikymo akcijos

Rokiškėnai 18 val. rinkosi į Sąjūdžio aikštę nešini žvakutėmis ir Ukrainos vėliavėlėmis.

 

Nuo vasario 24 d.  Rokiškio krašto žmonės jungiasi prie Vienybės ir solidarumo su Ukraina akcijos „Laisvė šviečia“. Plačiau apie akciją, kuri telkia visą Lietuvą solidarizuotis su Ukraina, skaitykite lrt tinklalapyje (spausti čia).

Rokiškėnai burėsi Sąjūdžio aikštėje (prie Rokiškio kultūros centro). Rokiškio rajono meras Ramūnas Godeliauskas paprašė atsinešti žvakučių, uždegti jas, kaip stiprybės linkėjimą Ukrainos žmonėms.

Rokiškis

 

Savo ruožtu, Rokiškio rajono vietos veiklos grupė skatina visų Rokiškio krašto kampelių bendruomenes savo iniciatyvomis prisidėti prie solidarumo akcijos ir siųsti Rokiškio rajono vietos veiklos grupei nuotraukas apie jūsų palaikymo Ukrainos žmonės iniciatyvas. Jomis dalinsimės rokiskiovvg.lt tinklalapyje ir facebook paskyroje. 

Būkime stiprūs, būkime išvien laisvėje.

2022-02-24

Rokiškio rajono vietos veiklos biuras.

VVG pirmininkė Milda Ulevičienė (nuotraukoje) gamina popierines Ukrainos vėliavėles, nes Rokiškio mieste įsigyti vėliavėlių šiandien nebuvo galima. Mildai į pagalbą atėjo ir jos vaikai Liepa ir Motiejus, kurie po pamokų iš mamos gavo pilietinio ugdymo užduočių.

18 val. Rokiškis, Sąjūdžio aikštė

Žvakutėmis ir vėliavėlėmis prieš akciją pasidalijo VVG nariai (iš kairės): Gediminas ir Aušra Kriovės, VVG pirmininkė Milda Ulevičienė su savo vaikais (iš kairės) - Motiejumi, Rasa, Atėne.

Į palaikymo akciją rinkosi ir sąjūdžio žmonės, aktyviai veikę Lietuvos atgimimo procese: sąjūdžio Rokiškio tarybos pirmininkas Leonas Jankauskas (viduryje su plakatu), Algimantas Kuolas (šalia L.Jankausko), Almantas Blažys, buvęs rajono meras (pirmas iš kairės).

Krašto mieteliuose Ukrainos palaikymo akcijas rengė bendruomenės

Vasario 24 d.

Mažojoje Lietuvos kultūros sostinėje - Panemunėlyje

Laibgaliuose

Lailūnuose

 

R.Stankevičiūtės-Vilimienės pasakojimas

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai