Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Prasidėjo X kvietimas teikti projektus Rokiškio kaimo strategijai įgyvendinti

Šiandien, vasario 22 d., prasidėjo vietos projektų surinkimo X etapas. Jis tęsis iki kovo 28 d.Šio kvietimo metu dėmesys bus skiriamas NVO ir viešajam sektoriui, nes laukiama projektų pagal dvi priemones: „Pagrindinės paslaugos ir kaimų atnaujinimas“ (savanorių veikla) ir "NVO socialinio verslo kūrimas ir plėtra".

Privačiam verslui VVG rengia XI kvietimą, bus renkami projektai verslui plėtoti.

"Didesnis pinigų likutis - 53 994,45 Eur yra būtent EURI fonde, iš kurio remiami verslui plėtoti projektai. Šį likutį su XI-uoju kvietimu ir ketiname pašaukti, tai beveik paskutiniai strategijos nerezervuoti pinigai", - sakė strategijos vadovė Raimonda Stankevičiūtė-Vilimienė. Ir pakomentavo, kas turima galvoje "beveik": "Daugelis projektų yra įgyvendinami, kai kurie jų sutaupo jiems skirtas paramos lėšas, todėl strategijos krepšelyje atsiranda likučiai. VVG valdybai bus teikiamas siūlymas, kad šiuos likučius būtų galima nukreipti į rezervinius projektus, kurių, panašu, verslo pradžios gautų projektų grupėje bus, tuomet naujų kvietimų nebeteks organizuoti."

"Rokiškio kaimo strategijos 2014-2020" statistika

  • Iš viso įgyvendinami/ įgyvendinti projektai - 33
    iš jų jau baigti įgyvendinti - 17
  • Vertinami projektai - 7

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai