Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Prasidėjo verslo plėtros projektų surinkimo etapas

Nuo šiandien iki 2022 m. gegužės 3 d. 24 val. VVG lauks verslo plėtros projektų pagal priemonės "Ūkio ir verslo plėtra" veiklos sritį "Parama verslui plėtoti“ (kodas EURI-19.2-6.4).

Naujovė ta, kad nuo šiol fizinių projektų paraiškų VVG nebepriims, pareiškėjams tenka prievolė teikti projektus elektroniniu paštu, pirmiausia juos pasirašius elektroniniu parašu. Kaimo plėtros programos kitose priemonėse pareiškėjai šią prievolę turi jau nuo sausio mėnesio. Nuo balandžio 1-osios tai privalo daryti ir LEADER programos dalyviai. Būtent per šią KPP programą ir yra įgyvendinama "Rokiškio kaimo strategija 2014-2020".

Kvietimui pateiktas 53 994,00 Eur krepšelis, tokia yra ir maksimali vieno projekto didžiausia galima paramos suma.

Kvietimo informacija ir dokumentai yra šiame tinklalapyje rubrikoje Kvietimai, spausti XI kvietimas (spausti čia)

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai