Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Patvirtintas finansavimas 6 vietos projektams

Balandžio 1 dieną Nacionalinės mokėjimo agentūros organizuotame virtualiame projektų atrankos komitete patvirtintas finansavimas 6 vietos projektams, kurie teikti "Rokiškio kaimo strategijai 2014-2020" įgyvendinti.

Projektai buvo pateikti per I ir II vietos projektų surinkimo etapus. VVG dabar rengia šių projektų įgyvendinimo sutartis. Dar vienas vietos projektas buvo patvirtintas agentūroje rudenį ir dabar jau pradedamas įgyvendinti. Taigi, iš viso šiuo metu per vietos veiklos grupės strategiją jau finansuojami 7 projektai, iš kurių 3 viešųjų juridinių asmenų ir 4 privačių fizinių bei juridinių asmenų.

Šiuo metu vietos veiklos grupė rengiasi III vietos projektų surinkimo etapui, per kurį Rokiškio krašto gyventojai ir įmonės bus kviečiamos teikti verslo, socialinio verslo ir kultūros paveldo projektus.

 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai