Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Netrukus bus galima pasitikrinti savo kaimo, miestelio patrauklumą

Rūpestis socialiniu įvaizdžiu dvi kaimynines savivaldybes Rokiškio bei Viesytės paskatino sukurti socialinės įtraukties vertinimo įrankį. Į šį darbą aktyviai įsitraukė ir Rokiškio rajono vietos veiklos grupė. Projektą „Tvarios, bendraujančios ir aktyvios Viesytės ir Rokiškio bendruomenės“ finansuoja pasienio tarp Lietuvos ir Latvijos kaimynystės programa.

Algoritmo pristatymo konferencijos dalyviai Rokiškyje.
R.Stankevičiūtės-Vilimienės foto.

Pasak Rokiškio VVG pirmininkės Raimondos Stankevičiūtės-Vilimienės, pagal projekto idėją, savivaldybės tinklalapyje turi atsirasti informatyvi paslaugų ir problemų sprendimo suvestinė, skirta gyventojams ištiktiems problemos ir /ar reikalingiems socialinės paslaugos. Na, o visiems, kam rūpi rajono teritorijų galimybės, perspektyvos, vietos gyventojų nuomonė, per projektą yra sukurtas įrankis - socialinės įtraukties algoritmas, kuris leis pasitikrinti nedidelės teritorijos patrauklumą. 

 Išsamiai apie projektą galite skaityti (spausti čia)  

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai