Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Naujoje savivaldybės taryboje prisiekė penki VVG nariai

Balandžio 14 d. vykusiame pirmajame naujojo šaukimo savivaldybės tarybos posėdyje buvo išklausytos tarybos narių priesaikos. Tarp prisiekusiųjų buvo ir 5 vietos veiklos grupės nariai - Lina Meilutė Datkūnienė, Raimonda Stankevičiūtė - Vilimienė, Valerijus Rancevas, Vytautas Saulis, Vytautas Vilys. (Mildos Ulevičienė nuotr. iš kairės)

Jau pirmąjame posėdyje opozicija pasiskelbusi "Demokratų sąjungos "Vardas Lietuvos" - Liberalų sąjūdžio" frakcija savo pirmininke išrinko buvusią ilgametę vietos veiklos grupės vadovę R.Stankevičiūtę-Vilimienę. Tuo tarpu kitas vietos veiklos grupės narys Valerijus Rancevas, į savivadybės tarybą išrinktas su socialdemokratų partija ir esantis valdžios daugumoje, jau po keleto dienų tapo Rokiškio rajono savivaldybės administracijos direktoriumi, todėl politiko mandato atsisakė.

Daugelis VVG narių pasirinko dirbti Aplinkosaugos ir kaimo plėtros komitete: Raimonda Stankevičiūtė-Vilimienė, Vytautas Vilys ir Vytautas Saulis. Beje pastarasis komiteto narių sutartimu buvo išrinktas pirmininku. Vytauto Saulio pavaduotoju komitete tapo VVG narių (Rokiškio ūkininkų sąjungos, Asociacijos „Kazliškio kooperacijos ir užimtumo centras“) lyderis Mindaugas Petkevičius. Tuo tarpu Lina Meilutė-Datkūnienė pasirinko dirbti Švietimo, kultūros ir sporto komitete.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai