Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Nacionalinė parama: krašto bendruomenės sulauks finansavimo savo idėjoms

16 Rokiškio krašto kaimo bendruomenių ir jas jungianti organizacija šiemet dalyvavo Nacionalinės paramos kaimo bendruomenėms projektų konkurse, kurį globoja ŽŪM. Iš jų 8 sulaukė finansavimo savo idėjoms.

Iš viso konkursui buvo pateiktos 539 paraiškos už 1.696,5 tūkst. Eur (tuo tarpu konkursui skirta suma 900 tūkst. Eur).

 

Rokiškio bendruomenių asociacija, Kamajų, Duokiškio ir Pandėlio bendruomenės sulaukė paramos savo tradiciniams renginiams - "Tik kartu mes sėkmingi", "Kuc, kuc Kamajams", "Duokiškio baladėms", "Oninėms".

Kitos 4 bendruomenės tvarkys viešąsias erdves: Obeliai įrengs vaikų žaidimo aikštelę, Aleksandravėlė atnaujins Širvynės kiemą Degučiuose ir Širviui skirtą skulptūrą "Aš beržas" (skulp. J.Užkurnis) Aleksandravėlėje, Juodupėje rasis atminties skveras, o Laibgaliuose bus sutvarkyta erdvė prie autobusų sustojimo aikštelės. Erdvių projektams kofinansavimą skyrė ir rajono savivaldybė.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai