Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

L.Sadauskienės įmonė – Lietuvos konditerinio paveldo veidas

Laimutės Sadauskienės individuali įmonė, kepanti tradicinių gaminių sertifikatą turinčius saldėsius, neabejotinai įsitvirtino Lietuvos konditerinį paveldą pristatančių įmonių olimpe.

Nuotraukoje VVG narė, įmonės savininkė Laimutė Sadauskienė parodoje, savo produkcijos stende.

Tik per pernai ir šių metų pradžią dalyvauta 6 tarptautinėse parodose, kurių maršrutai veda į Vokietiją, Prancūziją, Italiją, Latviją: „Riga Food 2016“, vyno ir maisto gurmanų paroda Marselyje „Savim“, taip pat Paryžiuje, „Žalioji savaitė“ Berlyne (2016 ir 2017 m.), kaimo turizmo paroda Bergame.

L.Sadauskienės įmonės lietuvišką tradicinį paveldą propaguojantis projektas buvo finansuotas ir Rokiškio kaimo vietovių plėtros strategijos lėšomis (KPP 2007-2013 m. laikotarpis).

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai