Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Krizės. Padarinius išgyventi lengviau pasirengus

Spalio 12 d. civilinės saugos specialistai sukvietė Rokiškio rajono bendruomenių lyderius ir kitus aktyvius gyventojus aptarti civilinės saugos teorinius ir praktinius klausimus (susitikimo skaidrės spausti čia).

Panevėžio priešgaisrinė gelbėjimo valdybos specialistė Jūratė Šichovcovienė (kairėje) pateikė praktinius patarimus, kaip pasirengti išgyvenimo krepšius, kuo reikėtų iš anksto pasirūpinti, kaip parengti šeimos narius ypatingiems ekstremaliems įvykiams. Mildos Ulevičienės foto.

Dalyviai buvo supažindinti, kaip veikia krizių valdymo sistemos, turėjo progą padiskutuoti apie civilinės saugos proceso efektyvumą su Panevėžio priešgaisrinė gelbėjimo valdybos ir Rokiškio savivaldybės administracijos atstovėmis.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai