Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Kamajuose atidarytas Antano Strazdo muziejus

Spalio 9 dieną Kamajuose, sutvarkytame kultūros paveldo pastate įkurtas pirmojo lyriko, kunigo Antano Strazdo interaktyvus muziejus. Projektą "Kamajų miestelio istorijos, poeto ir kunigo Antano Strazdo muziejaus įkūrimas" įgyvendino Kamajų bendruomenė. 

Ingos Belovienės foto. Muziejaus atidaryme - Sveikinimai ir linkėjimai pagrindinei projekto įgyvendintojai - Kamajų bendruomenės primininkei Jolantai Vygelienei (viduryje). (VVG atstovai: Pirmininkė Milda Ulevičienė ir finansininkas/ projektų administratorius Valentinas Morkūnas)

 

Mildos Ulevičienės foto. Renginys prasidėjo ir baigėsi kiek netradiciškai - režisieriaus Jono Buziliausko, persikūnijusio į legendinį Stazdelį, misterija. 

Mildos Ulevičienės foto. J. Vygelienė už pirminę projekto idėją dėkojo buvusiam klebonui Audriui Šukiui (dešinėje) ir dabartiniam klebonui už pagalbą Egidijui Vijeikiui (kairėje).

Mildos Ulevičienės foto. (Iš kairės) Padėkos už palaikymą Seimo nariui Vidmantui Kanopai, Kamajų respublikos prezidentui Vytautui Viliui; už prisidėjimą ir pagalbą sprendžiant įgyvindinimo klausimus merui Ramūnui Godeliauskui ir Kamajų seniūnei Linai Zolubienei. 

 

Mildos Ulevičienės foto. Interakyvaus muziejaus, kuriame nėra tradicinių  eksponatų - tik vaizdas, garsas ir emocija, kampelis.

Projektas Nr. ROKI-LEADER-6B- KI- 3-1-2019 42VS-PV-19-1-08371-PR001 "Kamajų miestelio istorijos, poeto ir kunigo Antano Strazdo muziejaus įkūrimas", vykdomas Kamajų bendruomenės, finansuojamas Rokiškio rajono vietos veiklos grupės vykdomos "Rokiškio kaimo strategijos 2014-2020" lėšomis. Prisidėjimas prie projekto - Rokiškio rajono savivaldybės biudžeto lėšomis. 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai