Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Jaunieji lyderiai sulaukė pilnametystės

Lapkričio 11 d. Leokordžio salėje, Rokiškyje, Jaunųjų lyderių klubas, kaip neformali grupė veikianti prie Rokiškio jaunimo organizacijų sąjungos "Apvalus satlas", gausiame narių ir palaikytojų būryje minėjo 18 metų sukaktį. 

Su simboline jaunimo klubo sukaktimi savo narį sveikino Rokiškio rajono vietos veiklos grupė.

Linos Dūdaitės-Kralikienės foto. Šiandieninė jaunimo lyderių klubo karta, buvusiems klubo lyderiams, tėvams, palaikytojams ir visai bendruomenei skyrė sukakčiai sukurtą dainą.

Prieš sukakties šventinį minėjimą vyko savanorystės mugė. Joje savo stendus turėjo nevyriausybinės organizacijos ir biudžetinės įstaigos, akredituotos ir priimančios jaunimo savanorius. Kol kas Rokiškio savivaldybėje tokių organizacijų nėra daug, todėl jaunimas oficialiai savanorystei plačių galimybių neturi. Jaunimo savanorystė - tai jaunuoliui galimybė prisimatuoti būsimą profesiją ir už atliktą programą sulaukti papildomų vertinimo balų stojant į universitetus bei kolegijas.

Rokiškio rajono vietos veiklos grupė, dalyvaudama jaunimo savanorystės programoje, į ateitį jau palydėjo keturias jaunimo savanores.   

Linos Dūdaitės-Kralikienės foto. Rokiškio rajono vietos veiklos grupė dovanojo jaunimo lyderiams fotonuotraukai rėmą, kad jaunuoliai, šventinę akimirką įamžinę, galėtų ją nuolat turėti prieš akis ir prisiminti šventines viltis ir įsipareigojimus bendruomenei.

Daugiau apie sukaktį - jaunųjų lyderių facebook profilyje (spausti čia)

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai