Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Galvojate apie verslą? Renginys Jums

Vasario 13 dieną  9 val. Rokiškio rajono savivaldybės J.Keliuočio viešojoje bibliotekoje (Nepriklausomybės a.16) vyks forumas „Verslo kūrimo ir plėtros galimybės rokiškio rajone. Renginį rengia žurnalas IQ, Rokiškio rajono savivaldybė, Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmai.

 

 

 

Forume bus aptartos miesto ir regiono verslo aktualijos. Jo darbe dalyvaus atvykę svečiai, kurie kalbės apie Lietuvos ekonomiką, jos perspektyvas, iššūkius ir galimybes, verslo partnerių paiešką tarptautiniam bendradarbiavimui, galimybes inovatyviam verslui dabar ir po 2021 metų, socialinį verslą, kuris teiktų ne tik pelną , bet ir teigiamus socialinius pokyčius. Bus aptartas naujas Europos  startas bei misijos iš Londono į Rokiškį galimybės. Miesto ir regiono verslo galimybes taip pat aptars rajono verslo bei politikos lyderiai.

Norintieji dalyvauti renginyje turi registruotis.

Daugiau informacijos rasite: http://www.iqforumas.lt/renginys/verslo-kurimo-ir-pletros-galimybes-rokiskio-rajone/

 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai