Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Dar du projektai papildė VPS rezultatų dalį

Birželio 9 d. įvykęs vietos veiklos grupės projektų atrankos komiteto posėdis apsvarstė ir tinkamomis įvertino dar 2 verslo idėjas. Vienas projektas, surinkęs daugiau balų, buvo perduotas į tinkamumo vertinimo etapą, kitas - į rezervinių projektų sąrašą.

Į rezervinius projektus projektas įtrauktas dėl lėšų stygiaus veiklos srityje „Parama verslui plėtoti“ (kodas EURI-19.2-6.4).

Pasak VPS vadovės Raimondos Stankevičiūtės-Vilimienės, jei pavyktų šioje veiklos srityje sukaupti didesnį finansinį likutį, projektas be papildomų procedūrų iš rezervinio sąrašo būtų perkeltas į tinkamumo vertinimo etapą. 

Šiuo metu iš VPS finansavimo Rokiškio rajono VVG teritorijoje įgyvendinti, įgyvendinami ar vertinimo procedūros atliekamos 43 vietos projektams, dar 2 projektai yra rezerviniuose sąrašuose. LEADER ir EURI fondų gautame finansavime formuojami atskiri sutaupytų lėšų krepšeliai, kad 2022 m. pabaigoje būtų galima pašaukti papildomą kvietimą.

Pagal VPS rodiklius buvo suplanuota įgyvendinti ne mažiau kaip 38 projektus.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai