Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Apie VVG-istų problemas diskutavo Seimo kaimo reikalų komitetas

Situacija, kai beveik įpusėjus 2017-iesiems niekaip negali įsibėgėti naujojo laikotarpio (2014-2020) kaimo strategijos pasiekė ir Seimą. Gegužės 3 d. Kaimo reikalų komiteto nariai reagavo į VVG tinklo iniciatyvą ir susodino Seime prie darbo stalo visas suintersuotas institucijas.

Kreiptis į Seimo kaimo reikalų komitetą VVG tinklas apsisprendė visuotiniame narių susirinkime, vykusiame balandžio 20 d.

Su Seimo nariais kalbėta ne tik dėl stringančių vietos plėtros strategijų, bet ir dėl laikotarpio iššūkių - nekompensuojamo PVM, kai nevyriausybininkai sieks ekonominių projektų, dėl finansinių inžinerijos priemonių ir kt. (raštas čia).

Seimo kaimo reikalų komiteto nariai, VVG tinklo iškeltus klausimus taip pat pateikė svarstyti Finansų, Ūkio bei Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoms.

 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai