Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Apdovanojo sukįkaimą.lt domeną

Liepos 8 dieną Biržuose vyko gražiausio lietuviško domeno apdovanojimai. "Delfi" skaitytojai gražiausiu 2020 metų lietuvišku domenu išrinko www.sukįkaimą.lt

Gražiausio domeno su savitosiomis lietuviškomis raidėmis I vietos diplomas

 

Gražiausio domeno apdovanojimą iš Kauno technologijos universiteto (KTU) Interneto paslaugų centro DOMREG rinkodaros ir komunikacijos specialisto Vaidoto Jakuškos (antras iš dešinės) rankų atsiėmė projekto partneriai: Rokiškio rajono vietos veiklos grupės ir Asociacijos "Suk į kaimą" pirmininkė Raimonda Stankevičiūtė - Vilimienė (ketvirta iš kairės), Biržų rajono vietos veiklos grupės pirmininkas Steponas Staškevičius (antras iš kairės), Pasvalio rajono vietos veiklos grupės pirmininkė Helena Simonaitienė (antra iš kairės). Apdovanotuosius pasveikino Biržų rajono vicemerė Astra Korsakienė (pirma iš kairės) ir Biržų rajono savivaldybės meras Vytas Jareckas (pirmas iš dešinės). Mildos Ulevičienės foto.

 

Po apdovanojimų vyko apvalaus stalo diskusija apie sukįkaimą.lt skelbimų duomenų bazės galimybes. Buvo aptartos problemos ir pasiūlyti sprendimai, kuriuos ateityje toliau vystant produktą, būtų galima įgyvendinti.

Po padovanojimų vyko nemokamas seminaras "Sėkminga interneto svetainė ir el. parduotuvė: ką reiktėtų žinoti registruojant domeną", kuriame V. Jakuška pristatė pranešimą "Kaip pasirinkti domeno vardą interneto svetainei ar el. parduotuvei?"
Web pranešimą "Kaip internetinė svetainė padeda pasitikrinti verslo idėją ir pritraukti pradinį finansavimą?" perskaitė startuolių rinkodaros ekspertas dr. Donatas Jonikas.
Nebijantiems iššūkių J. Jakuška demonstravo, kaip pačiam be programavimo žinių sukurti interneto svetainę: kaip tikrinti ir registruoti domeno vardą, kaip pasirinkti serverio paslaugų teikėją ir DNS, taip pat kaip su WordPress TVS sukurti interneto svetainę ar elektroninę parduotuvę, pritaikyti dizainą, SEO pagalba pritraukti klientų.

 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai