Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Anketa apie LEADER įgyvendinimo principus

VVG narių ir VVG valdybos narių prašome dalyvauti apklausoje, kurios tikslas - išsiaiškinti, kaip VVG atstovai vertina LEADER principų įgyvendinimą ir LEADER metodo pridėtinę vertę.

Apklausą rasite paspaudę šią nuorodą https://forms.gle/LfY7twYkcJnCmwtV7 

Anketą prašome užpildyti iki 2021-04-07. 

 

Apklausa yra tyrimo „Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 m. programos priemonės „LEADER programa“ įtaka skatinant socialinę įtrauktį, skurdo mažinimą ir ekonominę kaimo plėtrą 2014–2020 m.“ dalis. Tyrimą ir apklausą Žemės ūkio ministerijos užsakymu atlieka UAB „ESTEP Vilnius“. Apklausos rezultatai bus naudojami teikiant pasiūlymus Žemės ūkio ministerijai dėl Vietos plėtros strategijų ir LEADER metodo įgyvendinimo naujuoju laikotarpiu (2022-2027 m.).

Kuo daugiau VVG atstovų užpildys klausimyną, tuo tikslesni bus apklausos rezultatai. Apklausos rezultatai bus perduoti Žemės ūkio ministerijai, todėl pasinaudokite galimybe išsakyti savo nuomonę ir pasiūlymus dėl LEADER metodo įgyvendinimo.

Apklausa yra anoniminė, tačiau klausimyno pabaigoje bus galimybė nurodyti savo vardą ir pavardę. Jei nenorite būti identifikuoti, savo vardo ir pavardės nenurodykite.

Klausimyną sudaro 65 klausimai, suskirstyti į 40 temų. Pildydami klausimyną užtruksite apie 45 minutes. Dalis klausimų yra privalomi. Jie pažymėti raudona žvaigždute (*). Neatsakę į šiuos klausimus negalėsite pereiti prie kito klausimo. Jei atsakymą reikia pateikti skalėje nuo 1 iki 5, atsakymas 3 prilygsta atsakymui "Nežinau", "Neturiu nuomonės" arba "Sunku pasakyti".

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai