Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

„Optikos pasaulis“ suteiks nuolaidą

 

Rokišio r. VVG pasirašė bendradarbiavimo  sutartį su optikos tinklu „Optikos pasaulis“.  Pagal ją VVG nariams suteikiama išskirtinė galimybė pasinaudoti skirtomis nuolaidomis.

 

UAB „Optikos pasaulis“ klientams siūlo aukštą prekių ir aptarnavimo kokybę, platų prekių asortimentą (korekcinius / saulės akinių rėmelius, akinių  lęšius, akinių priežiūros priemones, aksesuaru, kontaktinius lęšius, garantinį aptarnavimą.  Čia taip pat autorefraktometru galima atlikti regėjimo testą. Šis testas leidžia nustatyti ar reikalinga regėjimo korekcija, taip pat įvertinti, ar Jūsų nešiojami akiniai / kontaktiniai lęšiai yra tinkami.

Norintieji VVG nariai pasinaudoti suteikiamomis nuolaidomis atvykę į  Rokiškio „Optikos pasaulį“  ( adresas: Respublikos g. 86) turi informuoti, jog skirtos nuolaidos suteiktas kodas yra  215306.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai