Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

VVG šaukia paskutinį įgyvendinamos VPS projektų posėdį

Per Rokiškio kaimo strategijos 2014-2020 paskutinįjį 17 kvietimą, kuris baigėsi liepos 19 d. ir buvo skirtas pareiškėjams, siekiantiems plėtoti verslą, VVG sulaukė penkių vietos projektų.

"Visų projektų naudos ir kokybės vertinimo etapas baigtas, visi projektai surinko daugiau nei 40 naudos ir kokybės balų, vadinasi, yra pakankamai kokybiški, -sakė VPS administravimo vadovė Raimonda Stankevičiūtė-Vilimienė.- Rugpjūčio 13 d. šaukiamas VVG projektų atrankos komiteto posėdis, kuris tikėtina, -patvirtins vertintojų išvadą".

Tačiau kvietimo sumos užtenka tik pirmajam eilėje esančiam projektui,

todėl VVG derinosi su NMA, ar EURI projektų virškontrakatavimo eilutėje bus lėšų finansuoti kitiems projektams ir sulaukė teigiamo atsakymo.

"Jeigu viskas klostysis pagal planą ir neatsiras papildomų kliūčių, tikėtina, kad 17 kvietimo visi projektai sulauks finansavimo ir tai būtų puikus Rokiškio kaimo strategijos 2014-2020 finišas. Daugiau kvietimų iš šios VPS jau nebebus, nes visos lėšos išnaudotos ir dar prisidurta iš virškontraktavimo bendros eilės krepšelio, - sakė VPS vadovė R.Stankevičiūtė-Vilimienė.

VVG taip pat praneša, kad nesuspėjusiems į Rokiškio kaimo strategijos 2014-2020 kvietimus. netrukus atsidarys naujos strategijos - Rokiškio kaimo strategijos 2023-2029 durys. Pirmieji kvietimai teikti projektus, susiję su verslu ir NVO paslaugomis, suplanuoti  jau rugsėjo - spalio mėnesiais. 

 

 

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai