Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

VVG narė pelnė valstybinį apdovanojimą

VVG valdybos narė Stasė Idienė valstybės dienos proga iš Prezidento Gintano Nausėdos rankų priėmė valstybinį apdovanojimą Ordino „Už nuopelnus Lietuvai" medalį.

Stasė Idienė – pedagogė, visuomenininkė pelnė apdovanojimą už ilgametę savanorystę, įkvepiantį pavyzdį jaunimui, atjautą ir pagarbą globojamiems žmonėms.

Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos nuotrauka/ Robertas Dačkus

Liepos 6-osios – Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) ir Tautiškos giesmės dienos – proga už nuopelnus Lietuvos Respublikai ir už jos vardo garsinimą pasaulyje valstybės ordinais ir medaliais Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda apdovanojo Lietuvos ir užsienio valstybių piliečius. Prezidento dekretu šią dieną iš viso apdovanoti 75 asmenys, tarp jų – ir didelis būrys švietimo, mokslo, sporto atstovų.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai