Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

VVG kviečia verslininkus dalyvauti apklausoje

Rokiškio rajono vietos veiklos grupės parengė savo teritorijoje veikiančių verslininkų apklausos anketą. Ja norima išsiaiškinti, kokios yra priežastys, kodėl vangiai vyksta verslo plėtros projektų teikimas. Per tris kvietimus teikti projektus verslo plėtrai, VVG gavo tik 2 paraiškas.

VVG kviečia ūkininkus, verslininkus, veikiančius VVG teritorijoje (Rokiškio rajonas, išskyrus Rokiškio miestą) atsakyti į keletą klausimų.

 

Išanalizavę anketos duomenis VVG žinos priežastis ir imsis veiksmų, kurie padėtų sėkmingai įgyvendinti strategiją ir pasiekti užsibrėžtus tikslus.

Anketą galima parsisiųsti iš čia

Anketą galima užpildyti ir internete

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai