Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Valdybos nariai pasirinko darbo grupes ir kibs į darbus

Gegužės 25 d. vykusiame valdybos posėdyje valdybos nariai išsirinko darbo grupes, šių grupių pirmininkus. Birželio - liepos mėnesiais visoms grupėms teks darbo - bus kuriami strategijos I kvietimo priemonių finansiniai aprašai, VVG narių saviraiškos galimybių anketos.

VVG valdybai vasara poilsio nežada.
Valentino Morkūno foto.

 

Valdybos posėdyje buvo priimti ir išbraukti nariai; po narių sąrašo korekcijos VVG dabar jungia 125 narius. Aptarta I mokėjimo prašymo nekompensuotų išlaidų (26,62 Eur) situacija. Patvirtintos VVG vykdomos sutartys. Aptarta nario mokesčio ir per ankstesnę VVG strategiją finansuotų vietos projektų kontrolės laikotarpio situacija. Ir nario mokesčio, ir projektų kontrolės situacijos apibūdintos kaip geros. Taip pat buvo apžvelgtos ataskaitos "Savo Rokiškio" bei Suk į kaimą" organizacijų.

VVG rengia ir teiks projektą Vyriausybės kanceliarijai „Lietuva=gimtinė=Rokiškis“. Aptariant projektą kilo idėja į kitą valdybos posėdį sukviesti krašto kultūros įstaigų specialistus ir kartu aptarti, kaip reikšmingas ir gausus kultūros ir istorijos paveldas galėtų sustiprinti turizmą į rajono kaimus.

VVG pirmininkės R.Stankevičiūtės-Vilimienės projekto „Lietuva=gimtinė=Rokiškis“ idėja paskatino diskusijas ir poreikį į valdybą pakviesti pokalbiui savivaldybės kultūros įstaigų specialistus.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai