Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

BiZzZ`19 - darnaus vytymosi tikslams

Rugpjūčio 17 dieną vyks 8-asis socialinių inovacijų renginys BiZzZ`19!

Aštuntojo BiZzZ`19 tema – darnaus vystymosi tikslai! Organizatoriai pasirinko gvildenti keturis: skurdo mažinimas, darnūs miestai ir bendruomenės, pramonė ir inovacijos, nelygybės mažinimas.

Organizatoriai kviečia pasiruošti įlipti į kito batus, susipažinti su įvairiomis temomis „pasaulio virtuvėje“, ieškoti galimybių ir jas atrasti , plėsti pažinčių tinklą, susipažinti su aktyviais Lietuvos socialiniais inovatoriais ir savo buvimu prisidėti prie rekomendacijų ministerijai kūrimo darnaus vystymosi klausimais.

Tikslui pasiekti:

✅ Susibursite unikalioje, gamtos apsuptoje Lietuvos vietoje – Inovatorių slėnis / Innovator's Valley, Antalieptės miestelyje
✅ Klausysitės įkvepiančių pranešimų darnaus vystymosi temomis ir diskutuosime.
✅ Daug bendrausite, megsite naujas pažintis ir dirbsite grupėse.
✅ Spręsite kolegų problemas ir padėsite jiems tobulėti.
✅ Dalyvausite įvairiose dirbtuvėse ir neformaliais atsipalaiduosime gamtos apsuptyje su aktyviomios pramogomis visai šeimai.

REGISTRACIA:  https://forms.gle/J4fqYf65r4mT8U8G8

Kviečia nakvoti:
Palapinių miestelyje: nemokamai

Į renginį 17 d. važiuos pirmininkė Raimonda, todėl jei norite prisijungti, skambinkit tel. 8 686 96382

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai