Rokiškio rajono vietos veiklos grupė


KONSULTACIJOS. VVG administracijos darbuotojai individualias konsultacijas teikia kasdien darbo valandomis. Jei taupote laiką, galite iš anksto registruotis tel. 52752, 8686 96382 (Raimonda), 8687 25511 (Valentinas) ir sutartu laiku nereikės laukti. RENGINIAI. Į rubriką "Bendruomenėse“ talpiname informaciją apie VVG, kaimo bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų renginius, taip pat reikšmingus visam kraštui įvykius. Pranešti el.p.: rokiskiovvg@gmail.com

Apskrities VVG tarėsi, kaip efektyvinti VVG tinklo darbą

Gegužės 8 dieną į Kupiškį susirinkusios Panevėžio apskrities vietos veiklos grupės tarėsi, kaip per VVG tinklą stiprinti vietos veiklos grupių atstovavimą bei kaip efektyvinti tinklo darbą.

Svarbiausias akcentas - nario problema turi būti tinklo problema ir kiekvieno nario nuomonė privalo būti gerbiama. Atkreiptas dėmesys, kad neišnaudojama LEADER svetainė informacijai skleisti bei organizacijos ir visų VVG įvaizdžiui formuoti; kad VVG narių klausimai tinklui privalo būti svarstomi valdyboje neatidėliojant ir už tai atsakingais paskirti ne tik tinklo pirmininką, bet ir apskrities atstovą.

Projektą finansuoja Europos žemės ūkio fondas kaimo plėtrai ir Lietuvos Respublika

Projektai
Projektai
Projektai
Projektai